Υποτροφίες για το Συνέδριο!

Γεια χαρά σε όλους!

Το καλοκαίρι μπήκε, άρχισαν οι ζέστες και ανυπομονούμε για το Συνέδριο-γιορτή EUDEC2018 που θα γίνει στις αρχές του Αυγούστου. Έχουμε ήδη εγγραφές από 28 χώρες! Αίγυπτο, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Καναδά, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Δανία, Γερμανία, Αγγλία, Εσθονία, Γαλλία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πακιστάν, Πολωνία, Ρωσία, Ισπανία, Ελβετία, Ταϊβάν, Τουρκία και Ουκρανία!

Μετά από τα εποικοδομητικά σας σχόλια αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που είναι γραμμένη η οικονομική μας πολιτική, για να είναι πιο ξεκάθαρη. Ρίξτε της μια ματιά.

 1. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που έχουν ήδη πληρώσει και μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε κάποιες εκπτώσεις & υποτροφίες. Παρακαλούμε όσοι έχουν κάνει εγγραφή άλλα δεν έχουν πληρώσει ακόμα να το κάνουν, ώστε να σταθεροποιηθούν τα τελικά ποσά και να επιβεβαιώσουμε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε και άλλους ανθρώπους που θέλουν να έρθουν αλλά δυσκολεύονται οικονομικά.
 2. Αυτή τη στιγμή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να προσφέρουμε:
  1. 3 Πλήρεις Υποτροφίες
  2. 5 μερικές Υποτροφίες με συνδρομή €100
  3. 5 μερικές Υποτροφίες με συνδρομή €150
   —*Θα μαζέψουμε όλα τα αιτήματα μέχρι 20 Ιουνίου και θα γίνει κλήρωση για να δοθούν οι υποτροφίες—
 3. Θέλουμε επίσης να υποστηρίξουμε συλλογικότητες, οπότε εάν είστε κάποια ομάδα / εγχείρημα (άτυπα ή επίσημα), επικοινωνήστε μαζί μας για την πιθανότητα ομαδικής έκπτωσης.

 

Το EUDEC Greece βασίζεται στις συνδρομές των μελών του. 
Χρειαζόμαστε αυτήν τη στήριξη.

Σας προτρέπουμε να γίνετε μέλη του EUDEC Greece και για να έχετε δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Συνέδριο και οποιαδήποτε άλλη ψηφοφορία αλλά και για να αποκτήσετε πολλά ακόμα προνόμια. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Επίσης, σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στο Δελτίο Τύπου μας ώστε να ενημερωνόσαστε αποτελεσματικά.

 

Ελπίζουμε να τα πούμε από κοντά στην Κρήτη.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email